Privacy verklaring Droomjurken

Jouw privacy is voor Droomjurken van groot belang.

Wij houden ons dan ook aan de privacywet.

Dit betekent dat jouw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken.

 

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij www.droomjurken.com allemaal doen met de informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op.

Afhandelen bestelling


Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen.

Wij mogen jouw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen.

Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij jouw betalingsgegevens, NAW-gegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres.

Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en tot de wettelijke bewaarplicht, namelijk 7 jaar erna.

Contactformulier en Nieuwsbrief


Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres en NAW-gegevens. Dit doen wij op basis van jouw toestemming.
Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten.
Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via jouw account kun je dit ook doorgeven.
Jouw e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.
Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.


Jouw account


Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet je je eerst registreren.
Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen.
Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij jouw NAW-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, factuuradres, betalingsgegevens en geslacht.
Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft.
Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.
 

Contact met ons via WhatsApp

Je kunt contact met ons opnemen via WhatsApp. Bijvoorbeeld omdat je een vraag hebt over een artikel of over een levering.
WhatsApp is geen eigendom van Droomjurken. En daarom gelden er andere voorwaarden en geldt een ander Privacy beleid.
Die bepaalt WhatsApp namelijk zelf.
 

Je bent akkoord met de voorwaarden van WhatsApp:
 

Je hebt contact met Droomjurken via WhatsApp. Bijvoorbeeld om een vraag te stellen.
Je hebt daarvoor de algemene voorwaarden van WhatsApp geaccepteerd.
Wij hebben maatregelen getroffen om jouw gegevens zo goed mogelijk te beveiligen.
Onze Privacy verklaring is van toepassing tussen jou en ons, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor de gegevensverwerking van WhatsApp. Daarop is onze Privacy verklaring dan ook niet van toepassing. Gegevens worden door WhatsApp in Amerika verwerkt.

Wil je met ons persoonlijke informatie delen? Dan kun je ons natuurlijk ook bellen op (0032) 479636412.

De gesprekken die je via WhatsApp met ons hebt, bewaren wij 30 dagen. Daarna worden ze gewist. 


Reclame


Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten.
Dit doen wij:

  • per e-mail

  • via social media

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame.
Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via jouw account kun je dit ook doorgeven.

Locatiegegevens
 

Soms is het nodig voor onze webwinkel www.droomjurken.com om te achterhalen op welke plek je bent.

We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen als je dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie.

Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op je telefoon, tablet of computer.

Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen.

Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen.

 

Advertenties


Onze webwinkel vertoont algemene advertenties.

Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij.

We komen dus ook niet te weten of je deze leuk vindt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen


Wij geven jouw persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, tenzij dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn, mocht de politie dat bijvoorbeeld eisen bij een vermoeden van een misdrijf.

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen.
Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Google Analytics / Cookies


Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken.

Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten.

Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden.

Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.
Voor  meer informatie over Cookies bezoek de website van Consuwijzer.

Beveiliging


Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang.
Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn.
We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring


Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen.

Let dus altijd op de datum hieronder en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens


Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

Zie de contactgegevens hieronder.

 

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

  • het laten corrigeren van fouten

  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

  • intrekken van toestemming

  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
     

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
 

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder.

Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Droomjurken
Lauwbergstraat 135
8930 Lauwe
België

 

Deze Privacy Verklaring is voor het laatst gewijzigd op 10-08-2022.